Actes 8 Març

Air Nostrum llança una promoció a interbalear des de 14.8 euros l’anada i tornada Els no residents poden volar entre els tres aeroports insulars des de 49 euros l'anada i la tornada


Air Nostrum, l’aerolínia franquiciada d’Iberia per a vols regionals, llança avui una campanya promocional per a les rutes interinsulars de les Balears. Els preus comencen a 14.8 euros per a les connexions entre Mallorca i Eivissa i Menorca. Per al nou vol entre Eivissa i Menorca els preus promocionals comencen a 19.93 euros.

La promoció ‘Vola a Primavera’ té un període de venda des d’avui al diumenge dia 12. El període en què es pot volar amb aquests avantatjosos preus és de l’1 de març de 2023 al 15 de juny de 2023 que és la darrera data a la que es pot comprar el vol de tornada. Les places són limitades. Els bitllets es poden comprar des de demà a www.iberia.com i en agències de viatges.

Els no residents també comptaran amb ofertes molt avantatjoses durant aquests deu dies de promoció. Els preus en els vols que surten de Mallorca i van a Menorca i Eivissa comencen en 49 euros l’anada i tornada. Mentre que per a la nova connexió directa Eivissa-Menorca la promoció comença als 68 euros per als no residents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.