Enterro d’en Cames Tortes

Fotografia: Jesús Carreras Torret. Arxiu d’Imatge i So de Menorca-
Negatiu de 35mm. Color.

 Com van els preparatius per Carnaval? Ja teniu les disfresses preparades?

En aquest mes de Carnaval, disfresses, Dijous Llarder, Darrer dimarts i enterro d’en Cames Tortes, des de l’Arxiu d’Imatge i So hem triat unes imatges de fa uns 20 anys que ens mostres dos moments de la vetlla d’en Cames Tortes a Maó.

 El fotògraf professional Jesús Carreras va retratar durant molts anys, des del seu estudi i a peu de carrer, les festes i celebracions de bona part dels pobles del llevant de Menorca. Entre els seus treballs no hi falten els de Carnaval amb les imatges de les rues, els Dijous Llarders de les escoles i l’enterro d’en Cames Tortes. Les imatges que us proposam avui són de l’inici de la festa, quan en Cames Tortes és vetllat a l’Ajuntament de Maó, abans que comenci el recorregut i la lectura del seu testament.

 Com sempre, des de l’AISM us agrairem la vostra ajuda: Si teniu alguna informació sobre aquesta fotografia i la gent que hi apareix  ens la podeu fer arribar per correu electrònic (arxiuimatgeiso@cime.es) o per telèfon 971 358 104, així aconseguirem un Arxiu el més complet possible.  Moltes gràcies!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.