José Luis Benejam es reuneix amb l’Associació Canina Esportiva Menorca i el Club de Gimnàstica Rítmica d’Alaior

La passada setmana el batle d’Alaior José Luis Benejam, acompanyat pel regidor d’Esports, Rafel Quintana es va reunir amb dues destacades entitats del municipi d’Alaior, l’Associació Canina Esportiva Menorca i el Club Gimnàstica Rítmica d’Alaior.

Pel que fa a l’Associació Canina, el batle es va trobar amb Àngel i Judith, responsables de l’entitat que desenvolupa una molt interessant activitat amb els cans, i que compta amb unes instal·lacions molt ben valorades pels usuaris i esportistes.

Per la seva banda, la trobada amb el Club Gimnàstica Rítmica d’Alaior es va centrar a comentar el dia a dia i les necessitats actuals de l’entitat, que actualment compta amb 56 gimnastes i aporta diversitat esportiva al municipi.

«Aquests dos clubs, igual que tots els altres que conformen l’espectacular teixit esportiu alaiorenc, compten i comptaran sempre amb el nostre suport. Alaior és un dels municipis on es practiquen més modalitats esportives i l’Ajuntament d’Alaior, concretament aquest equip de govern, estarà sempre atent a les seves necessitats i inquietuds», ha destacat Benejam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.