Els instal·ladors d’ASINEM i Educació col·laboraran en la formació del professorat de Formació Professional de les Illes Es formarà professorat de les famílies d’Electricitat i Electrònica, Instal·lació i Manteniment, Energia i Aigua, Marítimopesquera, i Transport i Manteniment de vehicles

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, i el president de la Asociación de Instaladores Empresarios de Baleares (ASINEM), Francisco-Javier Piña Reynés, han signat avui un conveni de col·laboració que regula l’assessorament, el patrocini i les formacions per al professorat de les famílies professionals de formació professional d’Electricitat i Electrònica, Instal·lació i Manteniment, Energia i Aigua, Marítimopesquera, i Transport i Manteniment de Vehicles per part d’ASINEM. A més, ASINEM farà difusió de les acreditacions professionals entre els seu associats.

Han assistit a l’acte de signatura el director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, i Mayra Argüelles, gerent de l’associació.

Tant March com Piña han valorat molt positivament la signatura d’aquest conveni. Els dos han destacat el bon moment que viuen els estudis d’FP i la necessitat que tenen les empreses de comptar amb treballadors qualificats. “El conveni ha de servir per millorar la connexió entre les empreses instal·ladores i els centres d’FP”, ha declarat March, “i difondre els oficis, que tenen una gran sortida laboral, entre alumnat, professorat i, molt especialment, orientadors”.

ASINEM en virtut del conveni es compromet no només a fer formació adaptada per a professorat d’FP, reservar aforament per a aquests en els tallers que organitzi, difondre els procediments d’acreditacions i matriculació dels cicles objecte del conveni i informar els seus associats de les passes a seguir per acollir alumnes en la formació en centres de treball (FCT).

Per la seva banda, la Conselleria d’Educació i Formació Professional del Govern es compromet a assessorar els associats d’ASINEM per inscriure’s als procediments d’acreditacions professionals i difondre la participació d’ASINEM a Balearskills, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.