L’Ajuntament d’Alaior adjudica la millora de la xarxa de pluvials de Cala en Porter

En poques setmanes l’Ajuntament d’Alaior començarà importants obres de millora de la xarxa de pluvials de Cala en Porter.

Es tracta del projecte d’execució d’una nova xarxa de recollida d’aigües provinents de la pluja, que s’ha adjudicat a l’empresa Construcciones Olives, per un import de 110.247 euros.

D’aquesta manera, es reformarà la xarxa de sanejament separativa d’una part dels quatre carrers cèntrics de la urbanització: Sant Jordi, l’Església, Av. Central i el passeig de la platja, en detectar-hi allà, partir del Pla Director de Clavegueram, una zona que era conflictiva.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, destaca que «amb aquestes obres donam resposta a una demanda dels residents de Cala en Porter, que ens requerien una solució en aquest tram. De cada vegada són més freqüents les pluges intenses i el primordial és que els veïns es vegin el menys perjudicats possible. En aquest sentit, estem estudiant també altres possibles actuacions de millora de la xarxa de pluvials a altres indrets».

Segons preveu el projecte, les noves canalitzacions naixeran en un pou de registre situat quasi al final del carrer Sant Jordi, discorreran un petit tram cap al carrer de l’església, i prosseguiran des d’aquell punt passant després per l’Av. Central, fins a arribar al passeig de la platja. Tot això aprofitant el pendent de les vies.

Així, s’evitarà que, quan plou més del compte, s’estanqui aigua en el punt problemàtic, evitant les possibles molèsties ocasionades als veïns i veïnes.
L’Ajuntament d’Alaior ha presentat aquest projecte per ser finançat pel Pla de Cooperació Insular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.