Mª José Soriano reelegida Presidenta de MÔ COMERCIAL MÔ COMERCIAL elabora un document amb més de trenta propostes per traslladar els partits polítics davant les eleccions 2023

A l’Assemblea General Ordinària de Socis que va celebrar MÔ COMERCIAL dimecres passat es va reelegir Mª José Soriano Santaló, Presidenta de MÔ COMERCIAL. Soriano, florista de professió i que regenta la floristeria familiar Hortícola Balear és al capdavant de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Maó des del 2015.

Soriano va ser reelegida per un mandat de quatre anys juntament amb la renovació de la resta de càrrecs de la directiva, amb Conchi Santa Maria de Vicepresidenta, Francisco Pacheco de Tresorer, Nuria Pons de Secretària, i cinc vocals més que junts conformen l’equip directiu de la associació.

Després de la renovació de càrrecs, l’aprovació de l’estat de comptes del 2022 i del nou pressupost per a l’any 2023, dos van ser els punts centrals de l’Assemblea. D’una banda, definir el pla d’accions i actuacions per a l’any 2023. I, d’altra banda, elaborar un document de propostes per presentar els partits polítics davant de les properes eleccions municipals.

Aquest any es realitzaran quatre campanyes de promoció i dinamització comercial al llarg de l’any: “Vina a jugar a MÔ COMERCIAL” durant els mesos d’abril i maig, Jo form part del comerç local que s’iniciarà al juny i Per Nadal MÔ COMERCIAL” durant el mes de desembre. I faltarà concretar una quarta campanya que tindrà lloc entre setembre i octubre. A més, es realitzarà la reedició i actualització del mapa de carrer del centre històric-comercial per a la temporada turística i es realitzaran diverses col·laboracions amb altres entitats i esdeveniments, com Nits de Música al Carrer o el Grup de Pessebristes de Maó.

En ser un any electoral l’Assemblea va aprovar un document de propostes per traslladar els partits davant les eleccions municipals del 2023. En total, més de trenta propostes que recullen les principals accions que contribuirien de manera directa o indirecta a millorar l’activitat comercial i empresarial del centre històric. Així com del seu entorn en general.

Les propostes es van estructurar en vuit àrees: associacionisme i interlocució representativa, seguretat, neteja, manteniment i conservació, mobilitat, estètica urbana, turisme, sostenibilitat i accions de suport al comerç local.

MÔ COMERCIAL té clar que el seu interès i implicació per la ciutat va molt més enllà que l’àrea de comerç pel que fa a l’Ajuntament. Com que influeixen directament en el dia a dia de l’activitat comercial i empresarial diferents regidories. Com ara cultura, festes, turisme, mobilitat, entre altres àrees.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.