Un bisbe menorquí per Menorca

Menorca ja té nou bisbe, i menorquí, cosa que no passava des de la reinstauració de la Diòcesis menorquina al segle XVIII amb la figura d’Antoni Vila i Camps, que va ocupar el bisbat entre 1797 i 1802 en que fou traslladat a Albarrasí, on va morir.

El nou bisbe de Menorca és Gerard Villalonga Hellín, fins ara Administrador Apostòlic de Menorca i que ha ocupat diferents càrrecs a la diòcesi menorquina, i també ha participat com a caixer capellà a les festes de Sant Joan i a les de diferents pobles de Menorca.

Persona propera, amable, servicial, amb un profund esperit cristià, és la persona ideal per a ocupar el cadira de Sever a la Catedral de Menorca, on serà ordenat el proper dia 22 d’abril.

Des del Setmanari El Iris ens alegram pel seu nomenament, especialment pels vincles que va tenir amb el nostre editor i director Josep Al·lès Serra, des dels anys 70 fins a la mort de Josep Al·lès al 2007.

La Diòcesis de Menorca necessitava un home que la coneixes bé, proper als seus capellans, als col·laboradors de les parròquies i als seus feligresos i, aquesta persona és Gerard Villalonga, que de segur no serà un bisbe de pas, sinó un bisbe arrelat, proper i sensible a les necessitats espirituals dels menorquins.

La nostra enhorabona i pot comptar, com sempre ha fet, amb les pàgines del Setmanari El Iris per arribar als feligresos de l’Església menorquina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.