Menorca Talaiòtica - Unesco

Isabel Rodríguez insta Feijóo a ser “valent” com Casado i rebutjar la moció de censura de Vox La portaveu del govern espanyol diu que no es pot "banalitzar" un instrument democràtic per fer un "xou parlamentari"

ACN/Barcelona – La portaveu del govern espanyol i ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez, ha instat el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, a ser “valent” com l’ex líder dels populars Pablo Casado i rebutgi la moció de censura de Vox. “No es pot abstenir. Que sigui valent i digui que no es pot banalitzar una moció de censura per fer un xou parlamentari”, ha defensat en una entrevista a RTVE. I és que, segons la portaveu de l’executiu, es tracta d’un instrument constitucional i seriós. La també ministra ha defensat que Casado era “més valent” que Feijóo perquè deia les coses clares i “no anava d’esmorzar amb un i amb l’altre sinó que els seia a la mateixa taula”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.