Aquest cap de setmana toca visitar la Fira de Stocks de Menorca Divendres, dissabte i diumenge (3, 4 i 5 de març) al Recinte Firal de Maó

L’Associació de Comerciants de Menorca (ASCOME), amb la col·laboració dels expositors participants, organitza aquest cap de setmana la 18a Fira de Stocks de Menorca 2023.

El sempre esperat esdeveniment tindrà lloc al Recinte Firal de Menorca a Maó (Espai Menorca – c/Alqueria Cremada, s/n) els dies 3, 4 i 5 de març de 2023:

Divendres i dissabte: de 10:00 ha 20:00 h.
Diumenge: de 10:00 ha 19:00 h.

La Fira de Stocks de Menorca ha comptat sempre amb un nombrós públic visitant, l’entrada del qual per accedir a la fira és gratuït des de l’any passat.

Aquest 2023 el nombre d’expositors s’ha incrementat més d’un 40% respecte a l’edició de l’any passat, amb més de 700 m² d’exposició. Això ha motivat que aquest any s’hagi hagut de traslladar al pavelló B inferior del mateix recinte firal de Maó amb una capacitat superior.

Els establiments expositors fan la seva activitat comercial habitual a Maó, Sant Lluís, Ferreries, Es Mercadal, Alaior i Ciutadella, i traslladaran part dels seus productes durant tres dies a un espai compartit per oferir al consumidor totes les ofertes i descomptes possibles.

Pel que fa als sectors representats destaca tot tipus de moda (dona, home, infantil, nadons,…), també calçat per a totes les edats, complements, llenceria, tèxtil llar, merceria, botiga de joguines, llibreria, papereria, regals típics, il·luminació, informàtica, operador de telecomunicacions,….

Des de la primera edició l’any 2005, la celebració d’aquesta Fira d’Estocs de Menorca es fa coincidir amb la finalització del període habitual de vendes en rebaixes. D’aquesta manera, l’esdeveniment s’ha consolidat com una gran oportunitat per oferir al client resident productes a un preu molt més baix de l’habitual però amb la mateixa garantia i qualitat de sempre. Als comerciants de Menorca també els serveix per desprendre’s de l’estoc de productes sobrants que puguin tenir emmagatzemats i comptar amb prou liquiditat per poder fer compres de nous articles i temporades.

Com és habitual, la Fira de Stocks de Menorca comptarà amb una zona d’animació infantil per als més petits i un servei de bar/cafeteria per al públic en general.

A la seva organització també hi col·laboren la Vicepresidència i Conselleria de Sectors Productius del Govern de les Illes Balears, IDI, Consell Insular de Menorca, Ajuntament de Maó i PIME Menorca.

Comerços expositors a la 18a Fira d’Estocs de Menorca:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.