Les Women’s de Lô Esport a Mallorca

El grup Women’s de Lô Esport Menorca ha viatjat aquest cap de setmana a Mallorca per participar a la Cursa de Son Espases, a Palma.

Els resultats més destacats de l’expedició menorquina han estat la de Catalina Cardona 2a V50, Catalina Grau 2a V40, així com la posició de Maria Allès 2a a S30, totes elles sobre una distància de 4,7km.

El grup de Women’s Running va ser creat el 2017 per fomentar l’esport i ajudar més dones a iniciar-se al running i l’esport amb acompanyament tècnic. L’entrenadora és Cari Cardona i desenvolupen els entrenaments els dissabtes al matí a Alaior, els quals tenen gran acceptació.

Lô Esport aposta des de fa anys per fomentar la conciliació familiar i l’esport femení amb grups de tonificació i entrenament d’iniciació per a tots aquells pares i mares que vulguin entrenar mentre s’entrenen els nens de l’escola d’atletisme a Alaior i Maó.

A més, a la branca d’esport femení del club cal destacar la formació d’un equip femení d’alta competició amb opcions de fer el salt a lliga nacional aquest mateix mes de juny, així com també un equip màster femení que és el vigent subcampió balear a pista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca