S’obre el termini per poder participar a la tradicional “crema de bujots” de Ciutadella Les entitats que ho desitgin s’hi podran inscriure de l’1 al d10 de març

Bujots

L’Ajuntament fa una crida a les entitats que enguany vulguin prendre part en la tradició de la “crema des bujots”, que té lloc el dia de Pasqua, dia 9 d’abril, a les 12 hores.

D’acord amb açò, les entitats que estiguin interessades a organitzar-ho, només cal que tramitin la sol·licitud adjunta mitjançant una instància per tenir el permís per organitzar l’activitat corresponent.

Com els anys anteriors, les entitats organitzadores han de tenir cura de què el públic assistent no s’aproximi a la zona del bujot, deixant una zona de 5 metres de radi com a mínim, on no hi podrà haver cap mena de públic. A tal efecte es marcarà el centre de la zona per la ubicació del bujot i el perímetre es delimitarà amb tanques de protecció.

Així s’especifica al formulari, que també indica que l’organització haurà de seguir en tot moment les indicacions concretes que puguin rebre de les autoritats o dels seus agents, amb l’objectiu de mantenir el bon ordre i seguretat de l’esdeveniment.

L’Ajuntament de Ciutadella ha obert el termini de l’1 al 10 de març per presentar les sol·licituds. Aquestes es poden descarregar des del web municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.