L’Ajuntament de Ciutadella se suma, durant el mes de març, a la reivindicació del Dia de la Dona Des de la regidoria d'Igualtat s’acolliran a les activitats que diferents entitats de Ciutadella han organitzat

Aquest mes de març, l’Ajuntament de Ciutadella se suma a la reivindicació del 8 de març, Dia de la Dona. I, des de la regidoria d’Igualtat, s’ha volgut acollir a les activitats que diferents entitats de Ciutadella han organitzat per aquest motiu.

Dins el programa d’activitats, trobem la iniciativa “Alcem la Veu Menorca” en què es reivindica la igualtat i la dignitat dins l’Església. El Cine Club també s’uneix a aquests actes amb la projecció de la pel·lícula «Abrázame fuerte».

Per altra banda, diferents organitzacions, com la CGT, Transverxia, Mendó, Back Yaad i la CNT, organitzen la manifestació del 8M i la lectura de manifestos, balls i performances durant aquest dia.

El teatre també en serà protagonista amb «En veu de dona», de la mà del duet Twoo Moons.

Finalment, també comptarà amb el tercer volum d'”Espai Propi”, la publicació de l’Ajuntament de Ciutadella i l’autora Ana Llorens, que arriba amb una mirada a les escletxes i a altres línies de resistència social i cultural, amb la presentació de la recerca sobre dones i exilis de Natàlia Navarro Gelabert i una microadaptació de “No et moguis” a càrrec de Betateatre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.