Actes 8 Març

Eva Petrus s’incorpora a la candidatura popular liderada per l’alcalde José Luis Benejam, en què continuarà Maria Antònia Pons

Eva Petrus, secretària del C.E. Alaior des del 2017, també delegada del mateix club des del 2015, i secretària del Club de Patinatge d’Alaior, formarà part de l’equip de persones que acompanyaran l’actual alcalde José Luis Benejam, candidat a la reelecció, a partir dels propers comicis de maig. Molt estimada al municipi, Petrus ha estat vocal de l’APIMA del col·legi Dr. Comas Camps, vocal i presidenta de l’AMPA de l’institut Josep Miquel Guardia. Compte amb titulació administrativa.

Sempre involucrada en activitats de servei comunitari, explica que no sap estar parada i vol «posar-me al servei dels meus veïns per ajudar-los en tot el que pugui, juntament amb José Luis Benejam, tot un referent per a tanta gent bona». Així mateix, comenta que «em fa molta il·lusió formar part del gran projecte que està transformant Alaior des del 2019 i que m’encanta perquè és obert a tothom, no hi ha exclusions, només bones intencions i fantàstiques realitats».

«Eva Petrus és llum, pura discreció, amabilitat i determinació. Li agraeixo molt sincerament que vulgui ajudar el seu poble a continuar avançant, progressant. Ella representa totes aquelles persones que tant fan per la societat de manera callada, enfortint la convivència entre tots, sent una més entre els altres, com la resta d’aquest equip humà de què formo part», ha afirmat Benejam.

 

Per la seva banda, Maria Antònia Pons, caixera batlessa a les festes de Sant Llorenç 2022, actual primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Alaior, ha comunicat que, després de rebre novament la confiança de l’alcalde, continuarà amb la seva tasca municipal si així ho decideixen els veïns a les eleccions a celebrar en tres mesos. Vinculada al món cultural, esportiu i social, amb àmplia experiència en la gestió de recursos humans i dinamització de voluntariat, va arribar al govern local sent aleshores coordinadora d’auxili i emergències. Compte amb formació reglada en ESO i en animació turística.

Assegura que «aquesta és una experiència única, en mirar enrere, veritablement és per sentir-se molt orgullosa de tot el que hem fet al llarg d’aquests quatre anys des de l’ajuntament, amb José Luis Benejam al capdavant, incansable, tirant del carro, animant-nos, treballant més que ningú. Han estat uns anys durs, sobretot per la pandèmia, tot i així, tot l’equip s’ha desviscut per oferir el millor de cadascú per resoldre els problemes dels veïns d’Alaior».

Pons destaca que «cal que aquesta forma de fer les coses, allunyada de posicions polítiques, segueixi endavant perquè no es pari la positiva evolució que està tenint el nostre municipi actualment. Destruir és fàcil. Construir requereix temps i molta dedicació».

José Luis Benejam ha volgut posar en valor l’immens treball realitzat durant aquest mandat per Maria Antònia Pons, convertida en “un pilar fonamental de l’engranatge de l’Ajuntament d’Alaior, gràcies a la seva vocació de servei públic, tenacitat i perseverança”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.