Torna la Setmana del Teatre a Ciutadella Del 17 al 25 de març Ciutadella s'omplirà de teatre. La programació que s'ha preparat des de l'àrea de Cultura contempla diversos espais per a tot tipus de representacions i companyies, algunes vingudes de fora.

Aquesta és la segona edició de la Setmana del Teatre que s’organitza al nostre municipi.

Aquest interès pel teatre es veu amb sales plenes d’un públic fidel i agraït, amb l’afició amateur a l’escena —que es tradueix en una llarga trajectòria de companyies—, l’existència d’un dels premis de teatre més prestigiosos de l’Estat amb cinquanta anys d’història i la perseverança de fins a quatre espais escènics en funcionament.

Després de l’èxit aconseguit l’any passat, l’Ajuntament de Ciutadella torna a impulsar la Setmana del Teatre a Ciutadella, del 17 al 25 de març. Ho fa amb la voluntat de posar en evidència aquesta riquesa escènica pròpia de Ciutadella i crear aliances entre totes les entitats i associacions vinculades al teatre.

“El nostre objectiu ha estat, igual que l’any passat, tenir una oferta molt variada pel que fa a espectacles però també de participació de diferents companyies. Ens hi ha mancat Cercle Teatre, que per problemes d’agenda no s’ha pogut sumar, però en tenim d’altres que sí que són d’aquí, com Beta Teatre”, comenta el regidor de Cultura, Andreu Cardona.

El Teatre del Casino 17 de Gener, la Plaça de la Catedral, el Teatre de Calós, l’espai Sant Josep, Can Saura i el Teatre des Born són els escenaris escollits per les representacions de la Setmana del Teatre 2023, que compta amb companyies com Beta Teatre o Produccions de Ferro. També s’ha tingut en compte la varietat d’espectacles, entre els quals es podran veure obres per a públic més adult, representacions sense diàleg, propostes dirigides al públic infantil i familiar, i algunes propostes amb format de teatre de butxaca.

Les entrades pels espectacles que es fan als espais tancats es poden comprar al web codetickets.com i els preus van des dels 2€ als 12€. Els espectacles que es fan a l’aire lliure són d’entrada lliure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.