Adjudicat el servei de manteniment del Camí de Cavalls a la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca

El servei de conservació i manteniment del Camí de Cavalls i del seu àmbit d’influència serà realitzat per la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca. El Consell Executiu del Consell Insular, conforme amb l’acord de la Mesa de contractació de la corporació a proposta de Medi Ambient, va aprovar ahir l’adjudicació del contracte per una durada de dos anys prorrogables i un pressupost màxim per a aquest període de 419.730 euros sense IVA inclòs (495.980,10 euros IVA inclòs).

Entre les tasques principals del contracte, licitat en la modalitat de contracte reservat, hi ha la neteja i esbrossada; la col·locació de senyalització vertical; el manteniment de portells, baranes i barreres; a més d’actuacions de consolidació del paviment per resoldre situacions d’erosió del camí.

El Camí de Cavalls és gestionat des del 2019 pel Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, que des d’aleshores vetlla per la conservació d’aquest camí històric que envolta l’illa. La licitació d’aquest servei es realitza atenent al Pla Especial del Camí de Cavalls, l’instrument legal creat amb la Llei 13/2000 del Camí de Cavalls que determina les característiques del camí, els seus instruments de gestió i els mecanismes per garantir-ne la protecció i l’ús públic.

Després de l’adjudicació del servei, queda pendent la formalització del contracte, prevista en les pròximes setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.