L’escriptor i periodista valencià, Ferran Torrent, presenta la seva nova novel·la Memòries de mi mateix el pròxim dimecres 15 de març a la llibreria vaDllibres de Ciutadella

Memòries de mi mateix és una novel·la plena d’ironia, de personatges característics com el falsificador d’obres d’art, el Mític Regino i tres trames que s’entrellacen i  que capten tota l’atenció del lector. Lluita antifranquista, corrupció, els negocis que envolten el món de l’art, les relacions a una residència amb inquilins molt particulars són només alguns dels ingredients d’aquesta novel·la publicada recentment per l’editorial Columna i que ja lidera les llistes dels llibres més venuts en català.

EL ESCRITOR FERRAN TORRENT-SEDAVI-VALENCIA .DICIEMBRE . 2014.
FOTO. Jesús Císcar.

Ferran Torrent és una de les veus actuals més importants i actives de la literatura en català, autor d’una trentena de publicacions entre novel·la, narrativa i assaig. Traduït al castellà, el francès, l’alemany, el romanès i l’italià i mereixedor de destacats reconeixements al llarg de la seva trajectòria literària com el Premi Sant Jordi (1994) per Gràcies per la propina, Premi Crítica Serra d’Or de novel·la (2003) per Societat limitada o el Finalista del Premi Planeta (2004) per La vida en l’abisme entre d’altres.

La presentació de Memòries de mi mateix serà en forma de xerrada literària amb l’autor, Ferran Torrent i l’acompanyaran l’escriptora Maite Salord, recentment reconeguda amb el Premi Joaquim Amat-Piniella per El país de l’altra riba (Premi Proa 2021) i la llibretera i comunicadora Dolors Boatella. La trobada serà a les 19.30 h al carrer de sa Carnisseria, 24 i l’accés és lliure.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Fundació Baleària i forma part de la seva vocació d’apropar artistes del territori en català per impulsar l’intercanvi i el desenvolupament cultural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.