Llançament del nou podcast “Menorca Talaiòtica”

L’Agència Menorca Talaiòtica i Ràdio Menorca-SER llancen avui, 9 de març, el primer capítol del podcast “Menorca Talaiòtica”, una sèrie en cinc entregues sobre els jaciments més destacats de la candidatura, històries i curiositats d’un patrimoni únic en el món. L’objectiu és continuar amb la difusió de Menorca Talaiòtica entre el gran públic, sobretot enguany, que al mes de setembre el Comitè de Patrimoni Mundial prendrà una decisió sobre la inscripció menorquina a la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO.
Tots els capítols estaran disponibles en obert i de forma gratuïta a la web de la Cadena SER, Ivoox i Spotify; i es publicaran el primer dijous de cada mes. La difusió es completarà amb l’emissió en antena al programa “Hoy por Hoy Menorca”.
El primer episodi és una introducció a la candidatura, sota el títol “Què és i què conté la Menorca Talaiòtica?”. La segona entrega serà un recorregut cronològic titulat “La Menorca Talaiòtica en la línia del temps”. “Singularitats de la Menorca Talaiòtica”, “Desenterrant respostes, la tasca arqueològica” i “El Camí cap a convertir-se en patrimoni de la humanitatsón els títols dels capítols restants.
Podeu escoltar el primer podcast aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.