Actes 8 Març

Torna la 78i…Gala d’estrelles de la dansa – Fundació Rubió al Teatre Principal de Maó

Filipa de Castro & Carlos Pinillos. Foto: Karlos Hurtado©

El coliseu maonès prepara l’arribada de la nova edició d’un dels esdeveniments més aclamats de la seva programació d’estiu: 78i… Gala d’Estrelles de la dansa – Fundació Rubió, que enguany, tindrà lloc el pròxim 3 d’agost.

Així, Menorca serà novament l’escenari que acollirà a grans estrelles de la dansa provinents de companyies de gran renom internacional.

Lucía Campillo. Foto: Karlos Hurtado©

Filipa de Castro, Carlos Pinillos, Lucía Campillo, Héctor Ferrer, Joaquín de Luz, Sergio Bernal o Jesús Carmona són alguns dels rostres més coneguts que han format part d’aquesta iniciativa, que enguany, celebra la seva vuitena edició a l’illa.

Els estils que els artistes convidats presentaran al públic present del Principal de Maó seran coreografies de dansa clàssica, neoclàssica, contemporània, flamenc i també espanyola.

Luisa Mª Arias & Isaac Montllor. Foto: Karlos Hurtado©

Un any més, la vetllada es durà a terme gràcies a l’organització d’Associació Escenari i a la col·laboració d’ Alba Estudi Dansa. A més a més, l’esdeveniment, també rebrà el patrocini de la Fundació Rubió i Tudurí, el suport de l’Ajuntament de Maó, del Consell Insular i de la Fundació Teatre Principal de Maó.

78i… Gala d’Estrelles de la Dansa Fundació Rubió”
Dijous 3 d’agost –  21.00 h
Teatre Principal de Maó
Organitza: Associació Escenari
Col·labora: Fundació Rubió i Tudurí, Fundació Teatre Principal, Ajuntament de Maó, Consell Insular de Menorca i Alba Estudi de Dansa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.