Actes 8 Març

Catchot inicia la celebració dels seus 50 anys amb una gran experiència gourmet Més de 40 expositors a la VI edició de Catchot Gourmet Experience

L’equip de Catchot

Bep Al·lès / Ciutadella – El proper dilluns dia 13 de març, la coneguda distribuïdora de vins i productes alimentaris Comercial Catchot celebrarà, després de dos anys sense fer-ho per mor de la pandèmia- una nova edició de la Catchot Gourmet Experience, que en la seva sisena edició tindrà lloc al Recinte Firal des Mercadal.

Es tracta d’un esdeveniment gastronòmic dirigit per als professionals de la restauració i hoteleria, a més dels clients wine lovers de la coneguda empresa menorquina que en els darrers anys ha fet una aposta ferma pel producte local, com també un important increment de nous cellers i bodegues de renom i prestigi nacional per a oferir als seus clients de l’illa.

La VI Catchot Gourmet Experiencie coincidirà amb l’inici dels actes del 50 aniversari d’aquesta empresa familiar de reconegut prestigi en el món de l’hoteleria, la restauració i també per la seva botiga de productes gourmet al polígon de Maó.

Aprofitant la celebració de les seves primeres cinc dècades s’ha fet un nou canvi d’imatge de la marca i una nova transformació amb canvis importants en el si de l’empresa dels germans Catchot que es donarà a conèixer en aquesta trobada de clients i amics.

Aquesta experiència gourmet comptarà amb la participació de 40 marques del món de la gastronomia i el vi, on Cachot desplegarà tot el seu potencial i donarà a conèixer també les novetats que té previstes per aquest 2023.

Els organitzadors destaquen que aquesta nova edició s’ha organitzar amb més ganes que mai, amb un retrobament amb els clients per a xerrar, escoltar i viure aquesta experiència on el producte local de cada vegada hi té més força i presència, com també la presentació de productes innovadors, cuina en directe i d’autor, servei de barista i moltes sorpreses, en formaran part d’aquesta trobada que no es celebrava des de 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.