Setmanari El Iris del 6 de març de 1948

El Setmanari El Iris del 6 de març de 1948 a la portada es publicaven els següents temes: L’editorial parlava del Dia del Seminari amb una crida a la cooperació amb l’Església. També es publicava un article on es posaven de manifest les deficiències en les línies de comunicació marítima entre Menorca i la Península, en uns anys on l’illa no tenia aeroport i la mar era l’única manera de comunicar-se amb l’exterior.

També a la portada es parlava del cicle de conferències quaresmals que impartien els reverends Joan Roig i Josep Font a Calós i a la Catedral, respectivament.

Els salesians preparaven la festivitat de Domingo Sàvio i l’obra sindical “Educació i Descans” preparava una actuació de la Capella Davídica per als productors locals.

Pantalla Ciutadana informava del canvi de les faroles d’enllumenat públic a l’eix central de la població, que segons la crònica “tenien un perfil artístic molt superior als anteriors”.

La Capella Davídica preparava un recital poètic amb el rapsoda Miquel Mercadal, acompanyat al piano per mestre Llorenç Galmès.

Pere Melis Pons havia de pronunciar el dilluns 8 de març la conferència “Mitjan indirectes d’educació”.

Tancava l’edició del Setmanari El Iris la Pàgina Menorquina del doctor Pere Hernàndez Sastre, que glosava la figura de l’historiador Francesc Barceló i Caymaris; parlava també del topònim de Maó i en un català antic publicava dins la secció Estampes de Menorca un fragment de Pin i Soler de 1905 parlant de la muntanya d’El Toro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.