Les obres de la nova residència d’Es Migjorn començaran el darrer trimestre d’enguany Fina Santiago i Antònia Camps han visitat els terrenys i han aprofitat per informar als veïns de les passes que es fan per fer realitat el nou equipament

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago i la batlessa d’Es Migjorn Gran, Antònia Camps, han visitat avui els terrenys on s’hi ha de construir la nova residència per a persones majors en situació de dependència del municipi.

El cost total del projecte és de 4’7 milions que es finançaran entre la Conselleria d’Afers Socials i Esports i els Fons Europeus NextGeneration del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (MRR).

El nou equipament disposarà de 40 places per a persones majors en situació de dependència i donarà feina, una vegada estigui en marxa, a una trentena de persones.

La consellera Fina Santiago i la batlessa Antònia Camps han aprofitat per informar als veïns del municipi que, si no hi ha incidències, les obres podran començar el darrer trimestre d’enguany.

A l’acte també hi han assistit l’equip d’arquitectes (l’arquitecte menorquí Guillem Coll i el despatx d’arquitectura català H30 Architects) que han dissenyat el projecte que duu per títol S’engolidor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.