Sito Triay, excoordinador de Creu Roja, i el regidor Tixqui Arévalo, amb José Luis Benejam a les eleccions locals del maig

El Batle José Luis Benejam amb Sito Triay.

Sito Triay, que va ser durant 10 anys coordinador de Creu Roja Alaior, exsecretari de l’Associació Històrica del Futbol Menorquí i antic entrenador i director d’escoles de tennis, actual responsable de voluntariat a l’Agrupació Local de Protecció Civil, s’ha guanyat l’estima de tots els seus veïns al llarg de molts anys oferint el millor de si mateix a la resta en tasques comunitàries.

S’integra a la candidatura liderada per l’alcalde José Luis Benejam, de qui diu «és una persona de qui tots ens fiem senzillament perquè és de fiar, bona gent, atent amb qualsevol veí i admirable per la seva innegable capacitat de treball i sacrifici personal a favor d’Alaior, la seva passió».

Benejam ha assenyalat que en relació amb Sito Triay «parla per si sola la seva dilatada trajectòria com a voluntari de Creu Roja, al marge de les responsabilitats assumides amb encert en aquesta i altres entitats. Aquesta inequívoca vocació de veritable servei públic que atresora Sito és un valor impagable. A més, es tracta d’una persona inquieta amb habilitats contrastades per a la gestió. Qui en dóna més?».

El Batle José Luis Benejam amb Txiqui Arévalo.

Per la seva banda, el regidor de Manteniment de les vies públiques, Brigades municipals, Projecció econòmica i Cementiri, Luis Arévalo, conegut per tots com Txiqui, alaiorenc nascut a Valladolid, expresident del C.E. Alaior, empresari de la distribució alimentària, romandrà a l’equip de José Luis Benejam «per continuar desenvolupant el projecte de municipi que amb tant d’afecte i esforç vam iniciar el 2019». Arévalo se sent un privilegiat en poder treballar amb José Luis Benejam, «de qui aprenc cada dia. Ell és inassequible al desànim, treballador nat, 24 hores pendent de qualsevol detall, sempre pensant en allò que és bo per al poble, defensant allà on vagi els interessos de tots els alaiorencs. Un alcalde així és un luxe per a tothom».

«Ja no es pot ser millor persona, sempre disposat a donar un cop de mà, a qualsevol hora. Txiqui és tot un referent. Ha fet una gran feina a l’equip de govern i ho continuarà fent. Li devem molt», ha indicat José Luis Benejam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.