Alaior acollirà per segon any consecutiu el Certamen Nacional de Joves Dissenyadors de Moda a les Illes Balears

Alaior es tornarà a convertir en epicentre de la moda amb la celebració, per segon any consecutiu, del Certamen Nacional de Joves Dissenyadors de Moda a les Illes Balears, d’on sortirà el dissenyador que representarà a la comunitat autònoma als Premis Nacionals de la Moda, una gran plataforma llançadora de talents emergents.

La Sala de Cultura de Sant Diego es transformarà en una passarel·la del més alt nivell per celebrar, el pròxim diumenge 26 de març a les 20 h, aquest gran esdeveniment on 10 joves dissenyadors es disputaran l’honor de representar a les illes als premis nacionals.
José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha dit que «des de l’Ajuntament continuem organitzant activitats que suposin un reclam per visitar el municipi i el posin al mapa nacional. A Alaior no hi ha cap cap de setmana en l’any on l’Ajuntament o alguna entitat no celebri activitats. Som un municipi amb una gran agenda cultural i social».

Aquest certamen és un punt de trobada de persones que són especialment creatives i que mouen tota una indústria a escala nacional i que estan destinades a marcar tendències en el futur. El món de la moda dins l’àmbit nacional i internacional és una indústria molt potent que té una gran incidència dins l’economia general.

Per la seva banda, Laura Victoria Valencia, presidenta de l’Associació de Joves i Nous Dissenyadors Espanyols (ANDE) recalca que «estan molt contents de tornar a Alaior per celebrar aquest certamen que posa en valor el talent jove en una indústria tan important com és la de la moda,amb la que Alaior hi té especial relació, a causa de la seva història amb la fabricació de calçat».
Els joves dissenyadors presentaran cada un d’ells la col·lecció que han preparat especialment per aquesta ocasió.

El jurat especialitzat està compost per rellevants personalitats vinculades al món de la moda, que valoraran criteris com la innovació del disseny, que la proposta sigui fidel reflex de la font d’inspiració, sense oblidar les possibilitats de comercialització que tingui el disseny.

Cal destacar que Fely Campo, reconeguda dissenyadora espanyola, serà qui apadrinarà la gala i farà una presentació de part de la col·lecció que va presentar aquest any a la Mercedes Fashion Week. D’altra banda, Lucía Casani, talent de la Voz Kids, amenitzarà la gala.

La iniciativa compta amb el suport i patrocini de Pons Quintana, Talleres Mascaró Florit, Dalrit- Quesos Mercadal, Fincas y Casas en Menorca, Hotel Amano Maison Carrée, Menorca Vacations, Son Blanc, Jardí des Temple, Restaurante Pizzeria Casino i l’Escola d’Art de Menorca.

L’entrada a l’esdeveniment és oberta a tothom i gratuïta, fins a completar l’aforament de la sala.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.