Autoritzada la despesa per licitar les obres d’onze nous habitatges de protecció pública a Sant Lluís

El Consell de Govern ha autoritzat l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI) a iniciar l’expedient de licitació de les obres per construir onze habitatges de protecció pública (HPP) al carrer del Bisbe Sever, 1, a Sant Lluís (Menorca), amb un pressupost base de licitació d’1.734.808,20 €, amb l’IVA exclòs.

El projecte preveu la construcció d’un immoble de tres plantes. La planta baixa acollirà un equipament o local municipal i un habitatge adaptat, mentre que les dues plantes superiors es destinaran a un total de deu habitatges, dividides en cinc habitatges per planta. Vuit d’aquests habitatges disposaran d’un dormitori doble i altres tres de dos dormitoris dobles, tots ells amb bany, sala-cuina-menjador, bugaderia i terrassa. L’habitatge adaptat en planta baixa, de dos dormitoris dobles, disposarà d’un bany, sala-cuina-menjador, bugaderia i jardí.

L’edifici disposarà de ventilació creuada durant l’estiu i hivernacles orientats al sud que funcionen com a captadors solars durant l’hivern. El disseny de l’edificació garanteix l’obtenció de la qualificació energètica A. El sistema de construcció protagonista són els murs de càrrega de bloc ceràmic i la presència d’obertures verticals amb tancaments de persianes menorquines, que garanteixen la integració paisatgística. L’edifici es corona amb una coberta inclinada de teula àrab.

La data prevista d’inici de les obres és el juny i la data de finalització, el desembre de 2024.

 

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.