Els fusters de PIME celebren la festivitat de Sant Josep Cap de setmana de celebració del sector, sopar de companyonia i sembra de dos ametllers a l'H.G. Mateu Orfila.

L’Associació de Fusteria, Ebenisteria i Afins de Menorca, ha celebrat aquest cap de setmana passat, la festivitat del seu patró, Sant Josep.

Divendres va tenir lloc un sopar de companyerisme al restaurant Loar de Ferreries, en el transcurs de la qual el president de l’associació, Lluís Hidalgo, va felicitar en nom de tota l’Associació, a l’empresa Fusteria Toyo per haver estat mereixedora d’un dels premis LIDERA concedit per PIME Menorca passat dimecres, concretament a la categoria d’Innovació.

A més, el sopar va comptar amb el sempre esperat sorteig de regals, oferts tots ells per empreses proveïdores del sector, així com de l’actuació musical a càrrec del duet Angels i Pau.

Les empreses proveïdores que van fer possible el sorteig amb la donació d’obsequis van ser: A. Palliser, Asepeyo, B. Oliver, Bernat Petrus, CIMSA, Construtot Bagur, Ferreteria Eines, Ferreteria Eines de Futur, Ferreteria Isleña, Ferreteria Orfila, Maderesa, i Materials Joan i Jordi.

El segon acte desenvolupat, com a símbol de respecte pel medi ambient per part del sector de la fusteria de Menorca va ser la sembra de dos ametllers al Pati dels Pacients de l’Hospital General Mateu Orfila, a l’acte del qual es va comptar amb la presència de la doctora Tamara Contreras, Directora Mèdica de l’Hospital.

Destacar que aquesta iniciativa, només interrompuda per la pandèmia els anys 2020 i 2021, es va iniciar l’any 2007, i que a dia d’avui ja s’hi compten plantats 15 arbres, un a cada municipi de Menorca, un a Fornells, a Sant Climent, Dalt El Toro, Illa del Rei, Llatzeret, CIM, i finalment al Mateu Orfila.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.