Menorca Talaiòtica - Unesco

L’Ajuntament d’Alaior comença a instal·lar 238 noves papereres al municipi

L’Ajuntament d’Alaior ja ha començat a instal·lar noves papereres al centre històric d’Alaior, al polígon industrial, Cala en Porter i Sant Jaume.

En total, durant les pròximes setmanes es col·locaran 238 papereres a diferents espais sol·licitats pels veïns i també a altres indrets on l’Ajuntament ha detectat que feien falta, sobretot a les urbanitzacions.
Mari López, regidora de Neteja Viària, remarca que «treballem intensament per mantenir Alaior i les seves urbanitzacions netes. Amb la instal·lació de 238 noves papereres, el que cercam és una major eficiència de la neteja urbana.
Hem optat per un mecanisme molt més eficient i aquestes noves papereres estan tapades i compten amb cendrers ja incorporats».

Concretament, s’augmentaran les papereres en un 50% a Cala en Porter i Sant Jaume, i un 5% de les papereres al poble i polígon industrial.

En aquest sentit, cal recordar que, en el marc d’una campanya de conscienciació i informació sobre la correcta gestió dels residus voluminosos, recentment l’Ajuntament va col·locar cartells de grans dimensions i altres de més petits als diferents punts d’escombraries i reciclatge d’Alaior, Cala en Porter i Sant Jaume, per intentar evitar així els abocaments il·legals i incontrolats.

Aquests cartells recorden que mantenir Alaior i les seves urbanitzacions netes depèn de tots i totes, i que està prohibit deixar qualsevol mena de residus voluminosos com mobles, electrodomèstics, restes d’obres, etc a la via pública, al costat o a l’interior dels contenidors.

De la mateixa manera, informen del servei municipal gratuït de recollida de voluminosos a domicili, sol·licitant-ho prèviament al 971 37 99 99.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.