Es pont de n’Ali

El pont de n’Ali és un notabilíssim pont natural sotra el que poden navegar grans barques, situat a la costa sud de l’illa entre les platges de Cala Mitjana i Treblúger.

Camps i Mercadal té recollida la llegenda menorquina de n’Ali, un pirata moro que hi fermava davall el pont la seva gallota quan venia a Menorca per a fer les seves endemeses i mai era trobat pels que sortien a persegui-lo.

Són moltes les barques d’esbarjo menorquines que quan naveguen per la costa sud de l’illa els dies d’estius solen passar per davall de l’imponent pont de pedra, on es nota sempre la fresca i ens recorda la llegenda del pirata moro, que desembarcava a les platges de Trebalúger, Cala Galdana, Cala en Turqueta, Cala Escorxada per atacar als llocs propers a la costa i que mai es trobava el seu amagatall.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.