La Fira Horeca ja és celebra a Menorca

Per primera vegada, s’ha inaugurat a Menorca la fira professional més gran del sector d’Hostaleria i Gastronomia de Balears: HORECA Menorca. L’esdeveniment, tancarà el cicle de fires que van començar a Mallorca el passat 6, 7 i 8 de febrer, van seguir amb HORECA Eivissa (del 8 al 10 de març) i acabaran a Menorca el proper divendres 24 de març.

L’acte d’inauguració ha comptat amb autoritats de les diferents administracions, entre les quals han destacat el conseller d’Ecomonia i Territori Josep Pastrana, patrocinadors principals de l’esdeveniment a l’illa a través de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM), Martí X. March, conseller d’Educació i Formació Professional, que com ja van fer a Mallorca i Eivissa, ha comptat amb un estand propi des de Formació professional. I l’alcalde de Maó, Héctor Pons, qui ha col·laborat a l’esdeveniment també des de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament.

La fira se celebra a ESPAI MENORCA, Recinte firal de Maó, un lloc idoni per a la celebració de la fira, per la seva capacitat, accessibilitat i característiques que garanteixen les condicions per a la celebració d´un esdeveniment d´aquestes característiques la màxima comoditat per als professionals que participin i acudeixin. Els professionals de l’illa podran trobar en aquesta primera edició més de 100 marques a la zona expositiva de la fira, així com la dinamització amb un escenari principal ple d’activitats i campionats que l’organització ha preparat per consolidar l’esdeveniment a Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.