Estrena de Sans, Jáimez i Llompart (CN Ciutadella) en un Campionat d’Espanya de piragüisme

Sans, Jáimez i Llompart (CN Ciutadella)

Triple representació del Club Nàutic Ciutadella aquest cap de setmana entrant en el LIII Campeonato de España de Jóvenes Promesas Infantil y Cadete 2023 que es celebra a Cádiz, a Arcos de la Frontera. Els millors piragüistes del moment en aquestes dues categories a Espanya es citen a Andalusia per aquest Nacional en el què hi seran en nom del CN Ciutadella: Miquel Llompart, Berta Sans i Alba Jáimez, els dos primers infantil i la tercera, cadet.

En principi a Cádiz les previsions de temps meteorològic pinten bé per els tres palistes CNC. Berta Sans i Miquel Llompart (Infantil B – 3000m)  i Alba Jáimez (Cadet A -5000m) seran en aquest Nacional 2023 per donar-ho tot i deixar el nom del club el més amunt possible i d’haver-hi més de 80 participants es fa classificatòria. A la categoria de Berta Sans ja es sap què fan final directe, pel número de presents a la cita. El cas de Jáimez i Llompart hauran de passar primerament les classificatòries i diumenge, si es classifiquen a Cádiz, farien la final.

En nom de la secció de piragüisme del CN Ciutadella els objectius són molt clars: “Es la primera experiència que tenen els tres en un Campionat d’Espanya, així que si es classifiquen ja va bé. El repte principal és classificar-se”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.