Putin anuncia un acord per desplegar armament nuclear tàctic a Bielorússia El president rus assegura que no viola els tractats de desarmament existents

El president de Rússia, Vladímir Putin ha anunciat un acord per desplegar armament nuclear tàctic a Bielorússia. Tal com recull el digital Interfax, el líder rus ho ha explicat en una entrevista a la televisió pública del país, en la qual també ha assegurat que amb aquest moviment no està violant els tractats de desarmament existents ni les obligacions internacionals sobre la no proliferació d’armes nuclears. En aquest sentit, ha apuntat que el president de Bielorússia, Alexander Lukashenko, li ha plantejar la possibilitat de desplegar armes d’aquest tipus al territori del seu país, situat a la frontera amb Ucraïna.

Putin també ha dit que a partir de l’abril es començarà a entrenar tripulacions i que l’1 de juliol es completarà la construcció d’una instal·lació especial d’emmagatzematge.

Nou web Govern Balear

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.