Quarantine enceta la seva branca social atorgant dues beques per artistes illencs A banda d'assegurar presència d'artistes menorquins, des de l'organització s'ha establert una jornada amb l'Escola d'Arts de Menorca i una xerrada oberta al públic que tindrà lloc a l'Ateneu de Maó

 

Quarantine, l’esdeveniment internacional per artistes que tindrà lloc del 17 al 23 d’abril, ha atorgat aquests dies dues beques a artistes residents a Menorca per poder assistir a la primera edició, que tindrà lloc al Llatzeret.

Es tracta de dues beques patrocinades per la Fundació Numa, associada a Quarantine, que cobreixen les despeses del cost del curs, valorat en 2.990€, i afegeix 1.000€ en concepte de despeses dels artistes. En total, 7.980€ que han servit per obrir l’esdeveniment als artistes illencs i assegurar-ne la presència en un marc en què la gran majoria de sol·licituds -l’admissió és curada- arriben d’Amèrica del Nord.

Aquesta setmana els dos artistes escollits, Theresia Malaise, belga establerta a Espanya des de fa anys, i Jordi Josep Cardenas, natural des Castell, han rebut la notificació de mans dels representants de la Fundació Numa, i el director de Quarantine, Carles Gomila.

Programa social amb alumnes del batxillerat de l’Escola d’Art de Menorca.

Amb l’afany d’obrir el talent que s’ajuntarà a Quarantine, representat en els mentors de renom internacional que vindran a Menorca el pròxim mes d’abril, l’organització de Quarantine ha arribat a un acord amb l’Escola d’Art de Menorca.

Per una banda, s’ha oferit l’oportunitat als alumnes del centre la possibilitat de participar dels tallers de Quarantine durant la setmana del 17 al 23. Cinc alumnes -totes elles al·lotes- tindran l’oportunitat de compartir experiència amb els gairebé 100 alumnes que vindran de tot el món, i participar dels tallers i xerrades, que se’ls convalidarà com pràctiques d’alt nivell professional.

A més, el pintor Nicolás Uribe, mentor de l’edició d’abril, donarà una classe a tots els grups del batxillerat de Belles Arts el pròxim dimarts dia 25, una vegada hagi acabat aquesta primera edició.

Per acabar el programa social, Quarantine organitzarà, junta amb l’Ateneu de Maó, una xerrada oberta al públic illenc el mateix dimarts dia 25, de la qual s’informarà degudament dies abans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.