Ciutadella té un nou supermercat local Naveta va obrir les portes aquest dilluns dia 20 amb una oferta d’aliments, productes frescos i de Km 0 per fer la compra a bon preu, amb tota confiança

L’oferta comercial de Ciutadella creix amb l’obertura del supermercat Naveta, una marca d’aquí, de proximitat. Ubicat a l’edifici situat al número 1 del carrer Botiguers del Polígon, Naveta va obrir les portes aquest dilluns dia 20 amb una bona acollida per part dels clients.

Naveta reuneix totes les condicions per ser elegit el supermercat de confiança per fer la compra. Es tracta d’un establiments petit però acollidor on hi ha tot l’assortit necessari per omplir la senalla amb els aliments de reconegudes marques, els productes frescos i de quilòmetre zero al millor preu. Tota l’oferta de productes està a punt per emportar i sempre en format autoservei. El supermercat compta també amb seccions de fruiteria, forn amb pa sempre acabat de fer i primeres marques de qualitat.

De fàcil accés i amb aparcament propi, en el supermercat Naveta destaca per l’ambient familiar, pel tracte i el bon servei del personal i també per la gran varietat en producte local que ofereix, aliments saborosos i de gran qualitat elaborats per petits productors de Ciutadella i de l’illa.

Allavà quins preus!
Proximitat, facilitats d’accés, bon tracte, varietat de productes i aliments de Km 0 però també bon preu. Amb els temps que corren, la marca Naveta té clar que cada cèntim d’estalvi suma al llarg de la setmana i de l’any i que tothom vol pagar un preu just per fer la compra, preus baixos permanents perquè els clients tenguin la confiança d’escollir a millor opció a l’hora d’anar a comprar.

La marca s’ha incorporat també al grup de Supermercat de Ciutadella que, cada setmana, tenen una selecció d’articles en preus de súper oferta per poder estalviar encara més amb la compra d’alimentació. Naveta també posa a disposició dels clients la targeta Bonacompra amb la qual podran aconseguir preus especials, amb descompte, en una selecció d’un centenar de productes cada setmana.

Comprar els dimecres, té premi
Com a promoció especial de llançament, Naveta supermercat activa la campanya «Allavà es dimecres!». A partir del proper dia 29 de març i fins el 26 d’abril, tots els clients que facin la compra aquest dia de la setmana entraran en el sorteig directe de 3 vals de 50 € per a properes compres. Només passant per caixa, pot tocar premi si has fet una compra mínima de 20 €. Es regalaran tres vals cada dimecres!

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.