Copa d’Espanya de caiac de mar El Club Nàutic Ciutadella organitza per primera vegada a Menorca, una Copa d’Espanya de caiac de mar. 

Fins a 29 clubs amb més de 300 participants, arribats de tota Espanya es trobaran aquest cap de setmana en aigües de Ciutadella per disputar aquesta important prova en les diferents modalitats de caiac de mar, SS1 (individual), SS2 (doble), paracanoe i caiac tradicional.

La distància dels recorreguts va associada a la categoria dels participants, que van des dels 3.000 metres per a infantils, 8.000 metres per a tradicional i SS2 i el recorregut de downwind (vent a favor) de 15 km per a Juvenils, Sèniors i Veterans.

La majoria de les proves tindran com a punt de sortida o arribada la platja de Cala’n Bosch, i l’Hotel Casas del Lago de Cala’n Bosch ha estat la seu seleccionada per a realitzar la presentació, l’allotjament de tots els esportistes i la cerimònia de lliurament de trofeus.

En tractar-se d’un campionat celebrat a casa, el Club Nàutic Ciutadella tindrà 13 representants repartits en gairebé totes les categories, on s’espera repetir els èxits collits durant els últims anys.

Per a garantir l’èxit organitzatiu del campionat, el Club compta amb el patrocini i la col·laboració de les diferents entitats institucionals i empreses privades com Balearia, Avarcas Castell, Minurka, Coinga, Coca-cola, el Paladar, Iguana Boats, Menorca Boats, Nàutic Coas i Can Capó.

Nou web Govern Balear

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.