El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports publica una oferta per a cobrir el servei d’edició i redacció de la revista “Àmbit”

El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports ha publicat una oferta per a cobrir el servei d’edició i redacció de la revista “Àmbit”. La capçalera és la plataforma digital, de periodicitat trimestral, a través de la qual s’informa de totes les iniciatives que promouen les diferents activitats que es desenvolupen des dels diferents serveis del departament, així com l’actualitat més destacada en l’àmbit de les arts, la literatura, la música o l’àmbit escènic que té lloc a Menorca.

L’objecte del contracte és l’elaboració, el disseny i l’edició de la revista Àmbit i del número especial “Catàleg d’Edicions Menorquines”, que surt cada mes d’abril.

Actualment, la revista es conforma per una sèrie de seccions fixes:

– “A fons”: És la secció que obre cada número i que es dedica a un tema que es tracta amb profunditat.
– “A dues veus”: Entrevista amb una persona destacada del món de la cultura o del patrimoni de Menorca.
– “Actualitat”: Secció que conté les notícies actuals vinculades a l’acció del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports.
– “Al descobert”: En aquesta secció es descobreix un espai cultural.
– “AC”: Dedicada a temes d’arqueologia, i especialment a la Menorca Talaiòtica.
– “Arrels”: Secció que comparteixen l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca i el Servei de Política Lingüística i de Patrimoni Cultural Immaterial.
– “A llibre obert”: Espai dedicat a tractar temes de la Xarxa de Biblioteques de Menorca.
– “Apunts”: Secció de breus centrada, sobretot, en informació de caràcter administratiu (ajuts, convenis, contractes, etc.).
– “Agenda”: Recull els esdeveniments culturals més destacats del trimestre.
– “ABC”: Espai dedicat al Servei de Política Lingüística.

Les empreses o els professionals interessats poden presentar la seva proposta al Departament de Cultura, Educació Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca fins a l’11 d’abril de 2023.

Per a més informació, trobareu la publicació de l’oferta en el tauler d’anuncis del Consell Insular de Menorca següent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.