Taula rodona: Entitats de voluntariat a Menorca

El Consell Insular de Menorca, a través del departament d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, ha organitzat la taula rodona: Entitats de Voluntariat a Menorca. L’objectiu és donar més visibilitat a la tasca social del voluntariat.

Entre els ponents es troben la directora general de Participació Ciutadana i Voluntariat del Govern balear, Marina Crespí, qui xerrarà sobre el nou cens d’entitats de voluntariat; la representant del Fòrum d’Entitats del Tercer Sector de Menorca, Núria Llabrés, qui xerrarà sobre les entitats de voluntariat del Fòrum; i la representant de la Associación Española contra el Cáncer, Beatriz Martínez, qui exposarà l’AECC com un exemple de bones pràctiques.

La jornada tindrà lloc el pròxim 1 d’abril, a les 12.30 h, a La Cavatina (c/Duc de Crillón, 7, Maó). L’assistència és gratuïta i està oberta al públic en general.

Nou web Govern Balear

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.