El Servei d’Esports adquireix un Dragon Boat per a promocionar l’activitat física I l’esport per a tothom Es tracta d’una embarcació de rem per a 22 persones de tradició mil·lenària a la Xina

El Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca ha adquirit un Dragon Boat, una embarcació de rem per a 22 persones de tradició mil·lenària a la Xina, a petició de la Federació Balear de Piragüisme, amb l’objectiu de promocionar amb ella la mar, l’activitat física i l’esport per a tothom.

La delegació menorquina de piragüisme es farà càrrec de la seva custòdia, manteniment i promoció juntament amb el Servei d’Esports, que té previst organitzar activitats dirigides a dones que han superat un càncer de mama, així com a escoles i instituts.

Aquesta disciplina contribueix a incrementar la força muscular i la concentració de qui la practica i fomentar el treball en equip. A més, el Dragon Boat permet incidir en valors com la diversitat, ja que la seva pràctica és apta per a persones de diferents edats i condició física.

Per aquest motiu, el Dragon Boat també estarà a disposició dels clubs que formen part del programa Integraesport, per organitzar sortides en família, i per a la promoció dels beneficis de l’esport i la pràctica d’activitat física en la salut dels i de les menorquines que promou el programa Menorca Borina.

L’avarada d’aquesta embarcació va tenir lloc el passat diumenge en una jornada en la qual van participar dones representants de l’Associació ALBA i joves del Club Nàutic de Villacarlos. També van ser-hi presents el conseller de cultura, educació, joventut i esports, Miquel Àngel Maria; la directora insular Leonor Berja; la cap del Servei d’Esports, Carmen Sunyer; la directora tècnica de la Fundació de l’Esport Balear, Montse Cardona; el president de la Federació Balear de Piragüisme, Juan Carlos Fuentes i el delegat a Menorca Toni Pons, que va donar un petit taller per tal de poder emprar l’embarcació.

Des del Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca es vol continuar treballant en el foment i promoció de l’esport, l’activitat física i la salut de tots i totes les menorquines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.