La participació a la fira B-Travel confirma la tendència de viatjar a Menorca els 365 dies de l’any

La Fundació Foment de Turisme de Menorca (FFTM) ha participat el passat cap de setmana a B-Travel, el saló líder especialitzat en turisme d’experiències de la Fira de Barcelona, on s’ha confirmat la tendència dels viatgers interessats a visitar l’illa de fer-ho especialment en els mesos d’abril, maig, setembre i octubre.

Menorca ha comptat amb un estand propi estratègicament ubicat al Recinte de Montjuïc amb l’objectiu de disposar d’una bona visibilitat, la qual cosa ha permès que s’hagi convertit en una de les destinacions de proximitat presents a la fira més demandades entre els assistents, que ha registrat una alta afluència de públic durant els tres dies de la fira.

Les principals consultes han estat les relacionades amb el turisme actiu i, en concret, amb el Camí de Cavalls i els serveis especialitzats al voltant d’aquesta ruta històrica que recorre el litoral menorquí. Els professionals de la Fundació que han atès al públic que ha visitat l’estand han constatat que gran part de les demandes d’informació procedien de persones que ja coneixien bé la destinació, ja sigui perquè han visitat Menorca amb anterioritat o per experiències a l’illa de persones properes. En aquest sentit, la majoria de demandes han estat vinculades amb activitats que no són les típicament turístiques.

Aquest interès per visitar Menorca en els mesos d’abril, maig, setembre i octubre és fruit de la feina feta per la Fundació per aconseguir una redistribució dels fluxos turístics i una diversificació del producte i les experiències que s’ofereixen als turistes amb la finalitat que l’illa sigui considerada com una destinació per gaudir els 365 dies de l’any.

Sota el lema ‘On comença el teu viatge’, a la B-Travel han participat enguany gairebé 120 expositors, entre els quals hi havia destinacions, agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics.

Durant tres dies, de divendres a diumenge, el certamen ha rebut la visita de més de 25.400 persones, superant en un 25% les xifres de la passada edició, segons han explicat des de l’organització.

D’una altra banda, la FFTM i quatres empreses menorquines especialitzades en activitats subacuàtiques han participat també aquest cap de setmana en el saló Mediterranean Diving Show celebrat a Cornellà amb la finalitat de donar a conèixer les experiències de busseig que ofereix l’illa com a Reserva de Biosfera amb més superfície marina de la Mediterrània.

La Fundació i els empresaris de l’illa han estat presents en aquesta fira especialitzada per segon any consecutiu, un certamen que acumula 23 edicions i és un referent a Espanya en el seu sector. La fira ha comptat enguany un centenar d’expositors i s’ha tornat a posar de manifest la incidència que fa el sector de la immersió de practicar un tipus de busseig sostenible i respectuós amb el medi marí, una pràctica especialment arrelada a Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.