El PP de Ferreries publica la llista completa per les eleccions municipals 2023

Pedro Pons, actual president de la Junta Local i alhora candidat del PP Ferreries a la batlia en aquestes pròximes eleccions, manifesta estar molt content amb la composició final de la llista. “Ens vàrem marcar l’objectiu de retenir el talent disponible i al mateix temps incorporar cares noves i a la vegada preparades, i crec que, gràcies a l’ajuda dels companys de la Junta, ho hem aconseguit”, ha assegurat.

El candidat del PP a la batlia de Ferreries ha explicat que s’ha renovat pràcticament la meitat de la llista, i les noves incorporacions estan en la línia que es proposaven, que era la d’incrementar les capacitats del conjunt del grup.

“Crec molt sincerament que qualsevol de les persones que conformen la llista, vagi en la posició que vagi, està més que capacitada per assumir responsabilitats de gestió, ja que moltes d’elles ja ho fan en el seu dia a dia, sigui en l’entorn personal o laboral”, ha conclòs Pons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.