Actes 8 Març

La música més heavy i rock aterra a Ciutadella Avui, dia 1 d’abril, Paco Jiménez i Xavi Lluch, oferiran dues hores de sessió musical en el reconegut Nikki’s American Dinner

Paco Jiménez i Xavi Lluch amb el cartell de l’esdeveniment

Miriam Triay / Ciutadella – “Aquí hi ha molta gent a qui li agrada el rock heavy, però no se li ofereix cap trobada on poder escoltar aquest tipus de música durant hores”, explica Xavi Lluch, empresari del món de la música. Concretament, és propietari de l’empresa So x tu, sonorització d’esdeveniments, i, confessa, el rock i el heavy han sigut sempre la seva perdició. D’altra banda, el seu company, Paco Jiménez, conegut per locutar en diferents emissores, actualment presenta un programa de ràdio per internet titulat La hora del rock, i en el qual expressa la seva clara passió per aquest gènere musical.

D’una passió compartida, per tant, neix l’esdeveniment del qual el públic ciutadellenc, i menorquí, podrà gaudir avui dissabte, 1 d’abril. De 21h a 23h el bar amb l’ambient més americà i rocker de l’illa, Nikki’s American Dinner, ens oferirà un espai on poder gaudir de la selecció que han fet els dos organitzadors, que aquell vespre passaran a ser els DJ de la trobada. És més, i si funciona com esperen, “la idea és seguir fent aquest tipus d’encontres per Ciutadella, per Menorca, i, fins i tot, fora de l’illa. Ens agradaria poder-ho fer més vegades i, també, que la gent ens ho pugui encarregar per fer festes o actes privats”. Així, Lluch, encarregat de la sonorització d’esdeveniments de fa molts anys, té pensat, juntament amb Jiménez, portar aquest modest projecte d’un dia molt més enllà, a partir de la seva experiència en aquest territori.

Avui vespre, els amants del rock heavy podreu “passar una bona estona a Nikki’s, gaudint d’aquest tipus de música, del menjar, de la beguda, i de la companyia afina; fanàtics, tots, d’aquest gènere musical”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.