Invertiran 1,7 miliones € per desenvolupar actuacions d’impuls a la innovació mitjançant la Fundació Bit

El Consell de Govern ha autoritzat a la Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica la inversió d’1.759.872,82 euros per executar, mitjançant la Fundació Bit, les actuacions d’impuls i foment a la innovació previstes en la Llei de ciència, tecnologia i innovació de les Illes Balears i en el Pla de Ciència, Tecnologia i Innovació.

La suma aprovada es distribuirà en dues anualitats. Així, el 2023 s’executaran 799.872,82 euros, mentre que el 2024 l’assignació serà de 960.000 euros.

Concretament, mitjançant aquest encàrrec de gestió a la Fundació Bit, la Direcció General d’Innovació podrà desenvolupar actuacions que permetin la interacció entre el sector productiu i el sector cientificotecnològic generador de coneixement, el creixement intel·ligent del sector productiu i l’impuls de les polítiques públiques d’emprenedoria innovadora, així com facilitar l’accés de les empreses —especialment de les microempreses i les pimes— a la transferència del coneixement i la innovació.

El servei d’execució d’actuacions de la Fundació Bit constitueix una manifestació del principi de cooperació entre subjectes públics i permetrà donar compliment a la Llei de ciència, tecnologia i innovació, així com al Pla de Ciència, Tecnologia i Innovació de les Illes Balears.

La Fundació Bit és un ens del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que té entre els seus fins estatutaris impulsar la participació dels agents d’innovació i les empreses del territori en iniciatives i convocatòries de finançament en R+D+I en l’àmbit autonòmic, nacional i europeu; executar les estratègies i polítiques públiques d’innovació de desenvolupament tecnològic de les Illes Balears en col·laboració amb la Direcció General d’Innovació i, a més, oferir suport per executar els plans d’innovació i desenvolupament tecnològic del Govern de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.