Torna la 78i…Gala d’estrelles de la dansa – Fundació Rubió al Teatre Principal de Maó

Lucía Campillo. Foto Karlos Hurtado

El coliseu maonès prepara l’arribada de la nova edició d’un dels esdeveniments més aclamats de la seva programació d’estiu: 78i… Gala d’Estrelles de la dansa – Fundació Rubió, que enguany, tindrà lloc el pròxim 3 d’agost. 

Així, Menorca serà novament l’escenari que acollirà a grans estrelles de la dansa provinents de companyies de gran renom internacional.

Luisa Mª Arias i Isaac Montllor. Foto Karlos Hurtado

Filipa de Castro, Carlos Pinillos, Lucía Campillo, Héctor Ferrer, Joaquín de Luz, Sergio Bernal o Jesús Carmona són alguns dels rostres més coneguts que han format part d’aquesta iniciativa, que enguany, celebra la seva vuitena edició a l’illa.

Els estils que els artistes convidats presentaran al públic present del Principal de Maó seran coreografies de dansa clàssica, neoclàssica, contemporània, flamenc i també espanyola. 

Un any més, la vetllada es durà a terme gràcies a l’organització d’Associació Escenari i a la col·laboració d’ Alba Estudi Dansa. A més a més, l’esdeveniment, també rebrà el patrocini de la Fundació Rubió i Tudurí, el suport de l’Ajuntament de Maó, del Consell Insular i de la Fundació Teatre Principal de Maó.

Filipa de Castro i Carlos Pinillos. Foto Karlos Hurtado

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.