3 medalles internacionals pel dissenyador Ivan Khanet pel branding del Club Nàutic Ciutadella

Per segon any consecutiu, el director d’art en branding, Ivan Khanet ha guanyat fins a tres medalles, una d’or i dues de plata, al prestigiós concurs Indigo Design Awars, un certamen en l’àmbit internacional en el qual participen dissenyadors i creatius de tot el món.

La nova proposta de branding per al Club Nàutic Ciutadella es regeix per la normativa internacional que defineix els símbols de la major part dels clubs nàutics del món, les grímpoles, recuperant les proporcions tradicionals 3/5.

És amb aquesta identitat corporativa que Ivan Khanet s’ha presentat, per segon any, als prestigiosos Indigo Design Awars, un certamen relativament jove que segueix creixent de manera vertiginosa any rea any.

El resultat són tres medalles més que Ivan Khanet suma al seu currículum. Recordem que l’any passat ja va resultar galardonat també amb 3 medalles per la identitat corporativa de l’Hospital Mateu Orfila.

En aquesta 6a edició dels Indigo Design Awards, el branding del Club Nàutic Ciutadella ha estat guardonat amb una medalla d’or a la categoria “Branding esportiu”; amb una medalla de plata a la categoria principal “logotips”; i una medalla de plata també dintre del grup principal de participants, com a millor branding Freelance internacional. “Aquestes 2 em fan especial il·lusio, perquè no només s’ha valorat la feina dintre d’una categoria específica, sinó que s’ha premiat el disseny com a feina independent dintre d’un dels tres grans grups, que són Freelance, Agències i Estudiants.”, comenta el dissenyador ciutadellenc.

Els Indigo Design Awards van començar a atorgar-se amb la premissa de què uns premis fan millors als guanyadors, però el seu objectiu és, precisament, al revés: que siguin els premiats els que facin d’aquest concurs un certamen de nivell.

Fins a 56 professionals del sector del disseny de tot el món -entre els quals s’hi troben representants que treballen a Google i Microsoft o agències creatives tan emblemàtiques com McCann- formen part del jurat d’aquesta edició 2023.

La cerimònia d’entrega dels guardons tindrà lloc a Georgia, el pròxim dia 25 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.