Actes 8 Març

La Fira de Turisme d’Alaior, mostra de referència de la indústria de la celebració d’esdeveniments

Aquest dissabte i diumenge, 15 i 16 d’abril, el poliesportiu de l’institut IES Josep Miquel Guàrdia tornarà a acollir la feria de referència a Menorca per a la celebració d’esdeveniments, la VI Fira de Turisme d’Alaior.

Unes 30 empreses especialitzades en producte turístic de tot tipus, però especialment d’organització de celebracions: càtering, hotels, agroturismes, cocteleria, maquillatge, sonorització, fotografia, carpes, animació infantil, regals, seran els que mostren la seva oferta a tots els assistents.José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha destacat que «la fira està dedicada a les celebracions a l’àmbit turístic, i també a tota la indústria i serveis al voltant dels mateixos, que puguin tenir lloc a l’illa i constitueixen tot un reclam turístic de primer ordre».

Per la seva banda, Rafel Quintana, regidor de Fires i Mercats ha dit que «la Fira de Turisme d’Alaior esdevé cada any un espai perquè les empreses, associacions o entitats donen a conèixer els seus productes i/o serveis als residents illa i als visitants».

El programa inclou les actuacions musicals de Binigaus Band (16 d’abril a les 13 h), Fraggles Rock (15 d’abril a les 14.30 h), Marc Bosch (15 d’abril a les 16 h) o la de Ritme Menorca (15 d’abril a les 18h). Així mateix, hi haurà un showcooking a càrrec de Bàrbara Lluch (15 d’abril a les 12 h), i dues demostracions, una de targetes per esdeveniments (15 d’abril a les 17.30 h) i una d’elaboració de còctels( 16 d’abril a les 12 h). Així mateix, pels més petits hi haurà animació infantil el diumenge a les 11 h.

Cal destacar que després de la inauguració institucional s´oferirà a la gent un tast d´ensaïmada gegant a càrrec de Panaderia Pedro.

La fira, d´entrada gratuïta, s´estendrà pel poliesportiu i les pistes exteriors de l´institut Josep Miquel Guàrdia, amb un gran espai d´exposició de les empreses turístiques participants. A l’interior del pavelló s’hi situaran els estands d’exposició, mentre que a l’exterior hi haurà l’escenari per a les actuacions musicals, així com empreses dedicades a la restauració i càtering. Estarà oberta el dissabte de 10 a 20 h i el diumenge de 10 a 14 h.

La Fira de Turisme d’Alaior, organitzada per l’Ajuntament d’Alaior, compta amb el suport de la Fundació Foment del Turisme i l’Associació Leader.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.