Floreixen paraules

A una setmana d’una de les dates culturals més celebrades de l’any, són moltes les entitats, editorials, centres i institucions públiques que ja anuncien la programació de presentacions pel Dia del Llibre.

Amb les agendes plenes d’activitats, ens volem sumar, també com a editorial, a aquesta festa de les paraules que floreixen com a bon acte primaveral. Així, tenim el gust de presentar tres noves publicacions editades per Setmanaris i Revistes SL.

La primera, ampliant la col·lecció de Monografies Menorquines, és la de Jaume Farré Vidal “El mestre freinetista de l’Escola des Mercadal i Ferreries afusellat per la repressió franquista”, que signen els escriptors Josep Portella i Nel Martí.

La segona, una altra monografia menorquina que està en camí, serà “Qui va matar a Marcelino Rodríguez?”, que també signa Josep Portella. La darrera novetat s’emmarca dintre del gènere poètic. Un recull titulat “Aprenentatge del silenci. Quasi sonata”, del nostre col·laborador setmanal Gustau Juan, que podeu llegir a la seva secció El Finestró. Juan va un replec de versos esperonats per la pèrdua de capacitat auditiva durant els darrers anys; una experiència vital que, com ell comenta, “va esdevenir una gran revelació a la seva vida, una nova manera de veure i comprendre la realitat”

I és que les paraules, sorgides del silenci, la quietud o el més sorollós dels burdells, són les que transformen i van créixer la nostra realitat. Com a empresa editorial, no podem més que celebrar un Sant Jordi animant a tots els lectors de El Iris, joves i no tan joves, assidus o no, a donar una ullada a les novetats editorials que, arreu de l’illa, es presentaran aquests dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.