La cuina senyorial de Menorca

A partir dels receptaris de cases nobles i burgeses dels segles XIX i XX, el nostre conferenciant reflexionarà sobre com aquests plats antics poden esdevenir en la «nova cuina menorquina». La xerrada anirà a càrrec de Bep Al·lès, especialista en gastronomia menorquina.

  • Dijous 20 abril a les 19,30 h, al Museu.
  • Tipus d’activitat: conferència.
  • Durada: 1 hora i 15 minuts.
  • Lloc de l’activitat: sala d’actes del Museu
  • Públic: Tots els públics.
  • Preu: Activitat gratuïta (El cost total d’aquesta activitat és assumit pel Museu de Menorca).

 

  • Es pot sol·licitar el servei de llenguatge de signes (LSC) amb una setmana d’antelació (en col·laboració Fundació per a persones amb discapacitat de Menorca).
  • Totes les activitats requereixen inscripció prèvia a través del següent formulari, el mail activitats@museudemenorca.com o cridant al 971 350 955.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.