El PP presenta José Luis Benejam com a candidat a l’alcaldia d’Alaior

El Partit Popular ha presentat José Luis Benejam com a candidat a l’alcaldia d’Alaior. L’alcalde i candidat del municipi ha presentat un equip renovat perquè Alaior segueixi sent referent a Menorca, tant en cultura com en matèria d’inversió, amb la transformació de tot el centre, i un dels municipis amb els impostos més reduïts. Benejam ha estat acompanyat dels candidats al Consell Insular de Menorca, Dolfo Vilafranca, i al Parlament de les Illes Balears, Jordi López Ravanals, i per la presidenta del PP de Menorca, Coia Sugrañes. També hi han assistit simpatitzants del partit i membres de la Junta Local a qui ha agraït la confiança per tornar a encapçalar la llista del Partit Popular del municipi.

En la seva intervenció, el candidat popular a l’Ajuntament d’Alaior ha explicat algunes de les propostes per millorar el municipi, com ara la creació d’una Sala Multifuncional, continuar amb la tramitació del Teatre del Centre Cultural per donar-li un ús públic, seguir amb el pla de augmentar el nombre de places daparcament al nucli urbà i les reformes dels carrers S’Androna i la segona fase des Ramal. A més, el candidat també ha fet un repàs de les actuacions que s’han fet aquests 4 anys. “El 2019 ens vam presentar a les eleccions amb un projecte a desenvolupar al llarg de 8 anys. A dia d’avui han transcorregut 4 anys, dos de pandèmia, però hem completat el 75% de tot el que vam proposar”, ha afirmat el candidat a l’alcaldia d’Alaior.

El candidat i actual alcalde també ha recordat alguns èxits que s’han aconseguit durant aquesta legislatura. “Hem aconseguit que Alaior compti amb espais culturals com el LÔAC, que acull obres d’artistes reconeguts internacionalment. També hem obert el Centre Cultural Convent de Sant Diego alhora que solucionem l’electrificació del polígon. Per no esmentar lassistència de Alaior a Fitur i el grau dinversió, tot això sense demanar un préstec. Hem aconseguit concloure la legislatura amb deute zero sense oblidar que hem bregat amb una pandèmia”, ha conclòs Benejam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.