Cap de setmana i festa del llibre

Un any més la paradeta del GOB participa de la Festa del Llibre. Dissabte 22 i diumenge 23, durant tot el dia sortiran al carrer carregats de llibres sobre natura, història, gastronomia, senderisme, contes infantils…

A més, hi trobareu la darrera publicació editada pel GOB, Època de Muda. Un compendi de 40 articles que reflexionen, expliquen i suggereixen aspectes diversos de la complicada convivència entre l’espècie humana i la natura. Les il·lustracions que acompanyen el llibre són imatges d’escultures de petites figures humanes de Rafael Trénor. El pròleg del llibre és de Fernando Valladares. Escrits des de Menorca i a partir de l’experiència de treball dins del GOB, Miquel Camps combina informació i lirisme, observació i passió, per intentar que la nostra relació amb el planeta millori. L’autor serà a la paradeta per dedicatòries el dissabte 22 de 18 a 20 h i el diumenge 23 de 12 a 14 h.

I, també, hi trobareu algunes de les darreres novetats menorquines, com ara, la separata Biogeografia de Menorca: Origen de la flora i la fauna de l’illa (Joan Rita). O els poemaris Alcalfar (Ismael Pelegrí), Plaquette de Préveza (Bartomeu Obrador-Cursach) o Fondària (Guillem Benejam).

Ja ho sabeu, dissabte i diumenge, durant tot el dia, us esperen al carrer Nou, a Maó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.