El candidat del PP a l’Alcaldia de Ferreries, Pedro Pons, presenta la seva candidatura Pons: “Volem que el municipi abandoni l'estat d'hibernació en què fa 8 anys i que torni a ser un poble admirat i respectat pel seu esperit emprenedor”

El candidat del PP a l’Ajuntament de Ferreries, Pedro Pons, ha presentat aquest divendres la seva candidatura i el seu equip que l’acompanya a la llista per concórrer a les eleccions municipals del proper 28 de maig. El candidat i actual president de la Junta Local, ha explicat que el seu objectiu és que el municipi torni a recuperar el moviment. “No podem seguir quatre anys més immersos en l´immobilisme, conseqüència de la manca d´idees i d´iniciatives dels dos partits que han governat els últims dos mandats”, ha dit Pons.

“El PP de Ferreries som l’alternativa, ja que sabem què necessita el municipi. També som conscients que haurem de recuperar tot el temps perdut i treballar de valent per posar-nos al dia. Però tenim un equip preparat, amb experiència, que coneixen a la perfecció les àrees que gestionaran”, ha afirmat el candidat popular a l’Alcaldia de Ferreries. Pons ha explicat que quan entri a l’Ajuntament, durant els sis primers mesos s’aplicarà un pla d’execució urgent per donar resposta als problemes més destacables, com ara la manca d’aparcament, la rehabilitació d’infraestructures i la pacificació a les zones amb més activitat, com la Plaça d´Espanya.

A més, ha afegit Pons, des del primer moment treballarem per començar a aplicar el nostre programa electoral, amb propostes a curt i mitjà termini, abastant diferents àrees, però prioritzant les mesures per millorar el cicle de l’aigua, la dinamització comercial i industrial i el manteniment tant del nucli urbà com de Cala Galdana. “En definitiva, volem que Ferreries abandoni l´estat d´hibernació en què porta 8 anys i que torni a ser un poble admirat i respectat pel seu esperit emprenedor”, ha conclòs Pons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.