El Grup Popular demanarà dilluns a l’equip del Consell per les obres de l’aparcament de Torre d’en Galmés a sòl rústic

El Grup Popular al Consell Insular de Menorca preguntarà dilluns al ple per les obres de l’aparcament de Torre d’en Galmés a sòl rústic. El conseller popular i candidat a la presidència del CIM, Dolfo Vilafranca, qüestionarà a l’equip de govern de la institució sobre quines actuacions s’han dut a terme per part del Consorci per a la protecció de la legalitat a sòl rústic a Menorca. Unes obres que obres es van realitzar sense llicència al poblat talaiòtic de Torre d’en Galmés i malgrat que hi havia una ordre de paralització per part de l’Ajuntament d’Alaior, a més de tres informes diferents dels tècnics municipals, als quals s’advertia la negativa de fer alguna obra de millora o ampliació a l’aparcament.

Al ple d’aquest dilluns, Vilafranca també preguntarà a l’equip de govern del Consell sobre quines actuacions es faran respecte al SANDACH, després de conèixer les conclusions de l’auditoria que confirma que Milà va cobrar per incinerar animals que va enterrar i pels gairebé 2 milions d’euros pagats pel servei no prestat.

El grup popular també intervindrà al ple amb la proposta d’acord que presentarà el conseller del grup Carlos Salgado, en relació amb la tramitació dels contractes menors. Això pel fet que, en els darrers anys, hi ha hagut un increment en el volum de contractes menors adjudicats per part del Consell Insular de Menorca. A més a més, des del PP s’han revisat diversos expedients de contractació que fan sospitar un possible incompliment de la llei de contractació. També per part de l’informe de l’oficina anticorrupció, que manifesta possibles incompliments en procediments en diversos contractes menors. Per això, el conseller proposarà al ple del Consell Insular de Menorca la realització duna auditoria externa per comprovar el compliment en la tramitació dels contractes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.