La coalició Més per Menorca-Esquerra de Menorca (IU) d’Alaior presenta la seva candidatura Isa Allès: "Tenim l'equip més preparat per governar l'Ajuntament d'Alaior"

La coalició formada pels partits Més per Menorca i Esquerra de Menorca-IU va presentar aquest divendres vespre totes les persones que formen part de la seva candidatura i algunes propostes clau del programa electoral.

Amb el Pati de Sa Lluna ple de gent, la candidata a la batlia d’Alaior, Isa Allès, va convidar als assistents a “formar part del canvi que Alaior necessita i mereix”. Allès va basar el seu discurs en demostrar que la seva formació “és una opció política completament diferent de les altres i que el seu objectiu només és fer feina per a millorar la vida dels seus vesins i vesines”. La candidata va destacar que el seu grup vol “construir ponts de diàleg amb la resta de partits i arribar a acords per a gestionar el municipi de la millor manera”.

Per acabar, la Isa Allès va demanar un favor als assistents: “necessitam que segueu el nostre altaveu per tot el poble, a cada racó, a cada carrer, a cada plaça, a cada bar i a cada comerç perquè els nostres vesins i vesines sàpiguen que hi ha una opció política diferent que es presenta amb la convicció de provocar un canvi, des de la transparència i la humilitat, a Alaior.

L’acte va finalitzar amb una actuació musical del cantautor alaiorenc, Borja Olives, i un refrigeri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.